Winter op Linges Landje

Gisteren liep ik over ons landje en zag hier en daar al piepkleine blaadjes aan de bomen en struiken groeien. In het gras langs de dijk bloeien prachtige sneeuwklokjes en ook de eerste krokussen laten zich al zien. Nog even, dan barst het voorjaar los in onze tuin en willen we alle bezoekers daar op zondagmiddag van laten meegenieten in onze theetuin. 

De afgelopen maanden hebben we veel in huis geklust. Het verlaagd plafond is eruit en de balken zijn na 5 weken schuren, plamuren, weer schuren, en twee keer gronden, geschilderd in de kleur Hay van Farrow & Ball. We zijn er erg blij mee. 

.

Martin heeft de hele bovenverdieping ‘leeg getrokken’ en is begonnen met het dak te versterken en een badkamer te maken op de verdieping. We hebben mooie terrazzo tegels uitgezocht met een zwarte rand van Winckelmans tegels. We hebben een jaar geleden een oude marmeren wastafel gekocht en een mooi bad op pootjes en douche in retro stijl uitgezocht. Ik kan niet wachten tot het klaar is!

Ondertussen ben ik de winkel aan het herinrichten, de tuin aan het opruimen en ons Tiny House aan het schilderen. Maar natuurlijk is er ook tijd om te genieten.  Binnenkort volgen we een workshop pizza bakken, zodat we nog betere pizza’s kunnen bakken in onze nieuwe pizzaoven.

Wil je ook genieten van onze pizza’s of zelf pizza’s leren bakken, boek dan een gezellige avond met vrienden via info@lingeslandje.nl

We kijken ernaar uit jullie binnenkort weer te zien!

Martin en Ria

2 reacties op “Winter op Linges Landje”

  1. Wat een mooie website! Het ziet er allemaal prachtig uit. Heel veel succes. Ik kom een keer een pizza proberen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.