Ons nieuwe, kleine huisje

Terwijl Martin binnen nog flink aan het klussen is aan o.a. onze nieuwe badkamer ben ik buiten aan het ruimen. Geen straf met dit prachtige weer trouwens! Vorig weekend heb ik alle takken geruimd die afgewaaid zijn door storm Corrie en een week later door Franklin. Gelukkig hebben de prachtige bomen in onze tuin het overleefd…

Onlangs is de boombank gearriveerd die we gekregen hebben van mijn ouders. Hij staat prachtig rond de Berk in het midden van de tuin, maar helaas is de Berk ook de vaste plek van alle duiven uit de omgeving en zit de bank vol met duivenpoep! Dat wordt weer schrobben ieder weekend!

In het najaar heeft Martin met hulp van mijn zoon ons vintage ‘Kashuisje’ geplaatst. Het is echt een schattig huisje waar we al veel bestemmingen voor hebben bedacht. Met Kerst en Oudejaarsavond organiseerden we een Walking Dinner, waarbij we het voorgerecht serveerden in het kleine huisje. Heel sfeervol! In juni komt Alex een maandje mee klussen en slaapt dan in het kleine huisje. Daarna willen we het gebruiken als overnachtingshuisje voor fietsers en wandelaars, als romantische plek voor een diner voor twee, inspiratieplek voor een kunstenaar/schrijver, uitrustplek…

Maar eerst moet het nog geverfd en ingericht worden. De buitenkant heb ik deze week ‘geteerd’ en de ramen zijn Standwit geverfd. Komende week ga ik met de binnenkant beginnen. Benieuwd naar ons huisje? Kom dan zaterdagmiddag eens kijken en misschien bedenk jij nog een andere bestemming!

Vanaf deze week is de schuur met Franse Brocante iedere zaterdagmiddag van 12 tot 17 uur geopend. Je bent welkom voor koffie, thee, fris, een praatje en lekker rondsnuffelen.

We kijken er naar uit jullie weer te zien!

Martin en Ria

1 reactie op “Ons nieuwe, kleine huisje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.